Selektor Srbije se odriče Milinković-Savića?

"Svako ide gdje mu je bolje"

Selektor Srbije se odriče Milinković-Savića?

Edmir Škorić

Selektor srbijanske fudbalske reprezentacije Slavoljub Muslin prokomentarisao je navode da bi Sergej Milinković-Savić mogao zaigrati za Crnu Goru.

Jučer su pojedini mediji u Crnoj Gori objavili da postoji mogućnost da popularni SMS obuče dres Crne Gore jer navodno nije u mislima Slavoljuba Muslima.

Selektor Srbije je bio jasan, smatra da svako treba da ide tamo gdje mu je bolje, pa kao da se u neku ruku pomalo i odriče sjajnog veznjaka Lazija.

"Svako ide gdje mu je bolje. Ako Milinković-Savić osjeća da ne treba da igra za Srbiju, onda ne bih imao ništa da dodam na tu temu", kazao je Muslin.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Otac Sergeja Milinković-Savića rođen je u Sanskom Mostu, pa se spominjalo da bi mogao zaigrati i za bh. reprezentaciju, no to je sada već u nekim minimalnim šansama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi