Petev: Neću reći šta mi smeta, cilj nam je da izgledamo bolje i bolje

Selektor uoči duela s Danskom

Petev: Neću reći šta mi smeta, cilj nam je da izgledamo bolje i bolje

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina naredni prijateljski meč igra u nedjelju na gostovanju kod reprezentacije Danske. 

Zmajevi su danas doputovali u Brondby, a prije službenog treninga odrađena je press-konferencija na kojoj su na pitanje novinara odgovarali selektor Ivaylo Petev i bh. reprezentativac Amir Hadžiahmetović.

Selektor Petev je kazao kako je svejstan toga da reprezentacija BiH dugo vremena nije bez pobjede te da je siguran da će i to biti brzo prekinuta.

"Neću reći šta mi smeta, nama je cilj da izgledamo bolje i bolje, nadam se da ćemo uspjeti. Naša reprezentacija je bez pobjede dugo vremena, ali uradit ćemo sve da odigramo što bolje i bolje. Siguran sam da će pobjeda doći", rekao je bugarski trener te dodao:

"Pobjeda nam značila mnogo pogotovo ako bi došla protiv jakog protivnika."

Hadžiahmetović se vraća na mjesto gdje je napravio prve fudbalske korake te kako je rekao jedva čeka početak susreta.

Oglasi

"Lijep je osjećaj vratiti u Dansku, ovdje sam napravio prve fudbalske korake, pogotov na ovaj stadion koji je bio jedan od mojih omiljenijih, jedva čekam da sutra istrčim na teren."

"Dolazi do smjene generacije, mi mlađi moramo preuzeti malo više odgovornosti. Ne mogu reći da smo to uspjeli u posljednjem periodu, dosta nam je teško jer je dosta novih igrača, trebat će vremena da se uklopimo, trudit ćemo se da prekinemo niz i odigramo što bolje", kazao je veznjak Konyaspora.

Utakmica Danska - Bosna i Hercegovina igra se u nedjelju s početkom u 18 sati. U odnosu na meč s Crnom Gorom Petev će na raspolaganju imati Sinišu Saničanina, dok veznjak Milana Rade Krunić propušta duel zbog privatnih obaveza.

Inače, naš nacionalni tim je autsajder u sutrašnjem duelu. kvota na pobjedu Danske protiv Bosne i Hercegovine trenutno je 1.35 i moguće je da će se promijeniti do početka utakmice koja se igra sutra od 18 sati.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste ogromna kvota u ponudi na pobjedu naše selekcije. Kvotu na pobjedu Zmajeva možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

user1621626775
Ti si doveden da radis sta ti se kaze i zato suti marioneto ! Nemas pravo glasa kvazi strucnjace
9 4
Gari Garinča
Sa ovim "stručnjakom" BiH nemoze daleko.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti