Zmajevi otputovali za Dansku

Sutra prijateljska utakmica

Zmajevi otputovali za Dansku

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u gostima prijateljsku utakmicu protiv Danske.

Zmajevi su u srijedu igrali pripremnu utakmicu na Grbavici protiv Crne Gore, a meč je na kraju završen bez golova.

Bh. reprezentativce očekuje još sutra utakmica protiv Danske koja se sprema punom parom za početak Evropskog prvenstva.

Ivaylo Petev ne računa u ovim mečevima na većinu prvotimaca zbog čega će šansu dobiti igrači koji nemaju previše prostora za igru u nacionalnom timu.

Zmajevi će sutra biti dodatno oslabljeni jer u Kopenhagen nije otputovao Rade Krunić koji je napustio kamp reprezentacije zbog privatnih obaveza.

Također, i dalje je upitan nastup golmana Ibrahima Šehića koji ima problema s povredom koljena.

Oglasi

No, Peteva može radovati povratak Siniše Saničanina koji se priključio reprezentaciji nakon što je završio transfer u Partizan.

Iako je Ivaylo Petev najavio da će naš tim dati maksimum protiv Danske jasno je da je teško očekivati da možemo doći do pobjede u Brondbyju.

To najbolje pokazuju i kvote na kladionicama prema kojima smo apsolutni autsajderi u ovoj prijateljskoj utakmici.

Naime, kvota na pobjedu Danske protiv Bosne i Hercegovine trenutno je 1.35 i moguće je da će se promijeniti do početka utakmice koja se igra sutra od 18 sati.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste ogromna kvota u ponudi na pobjedu naše selekcije. Kvotu na pobjedu Zmajeva možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

Tas14
Gazibegovic, Nalic, Demirovic, Menalo i Ahmedhodzic moraju biti starteri… Daj Boze da Vasilj brani umjesto Pirica ublehe
5 0
Mowzilla
2016. smo ih u Japanu na Kirin kupu uspjeli iznenaditi sa B-ekipom, ima potencijala da to ponovimo i dokazemo da se bez Dzeke i Pjanica u buduce mora i moze, forzza Bosna, savez merda! ⚜️
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi