Petev: Ne očekujem probleme oko dolaska igrača

Selektor BiH na putu za Helsinski

Petev: Ne očekujem probleme oko dolaska igrača

A. Čaušević

Selektor Ivaylo Petev reprezentacije BiH, stručni štab, igrači Eldar Ćivić, Kenan Pirić, Darko Todorović i delegacija NS/FS BiH, jutros su čarter letom sa sarajevskog aerodroma otputovali u Helsinki.

Zmajeve u srijedu očekuje duel s Finskom što će ujedno biti i Petevov debi na klupi reprezentacije BiH.

"Idemo sa optimizmom u Finsku. U kontaktu smo bili ovih dana sa igračima i ne očekujem da bude nekih većih problema oko njihovog dolaska. Planirali smo da sutra u 20.00 sati održimo prvi trening jer igrači dolaze u različito vrijeme", rekao je Bugarin pred polazak te dodao:

"Fokusiran sam samo na našu ekipu i s obzirom na to da imamo malo vremena, pokušaću da im prenesem svoju viziju i razmišljanja. Kao što sam ranije rekao, imamo kvalitetne igrače i siguran sam da će igrati borbeno i maksimalno motivisano."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Osim s Finskom reprezentaciju BiH u martu još očekuje prijateljski duel s Kostarikom i meč kvalifikacija protiv Francuske.

Top Komentari

Mowzilla
A s kim ce premijerligasi, s Vicon i menadzerima u carteru, a...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi