10

Komentari (10)

crni1000
koji cosak idete
2323
Sada Danilovica u atrtnih 11.ipak se mora Vicina slusati..malo njegovih igraca na spisku.Danilovic Sanicanin..Sad i ovaj placenik iz Prijedora Jovicic...privatno-menadzerska reprezentacija....
Da je Krunic slucajno igrac reprezentacije Srbije onda ne bi bilo privatnih obaveza, vise je njemu privlacnija Srbija nego Bosna, nego ko biva ako ne mogu igrati za onu reprezentaciju koju volim, onda dobra je i reprezentacija BH, nama trebaju igraci u reprezentaciji, kojima je reprezentacija BH na prvom mjestu, a ne kao alternativa za reprezentaciju Hrvatske ili Srbije.
Mowzilla
Pocelo je, sine...
_ZIJAGA_
Sehic NIJE UPITAN UOPSTE, nego se PRAVI PROSTOR DA BRANI PIRIC, da bi se PRODAO...NISMO SVI DVOZUBI, SMECARI JEDNI..
Da li je to onaj Piric, koji se baca onda kada lopta uleti u mrezu, Piric je nikakv golman, jer moramo imati dobrog rezervnog golmana.
Rodjeni66
Čuj privatnih obaveza!!!Ne treba ga više ni zvat,neka ga kuci kad imaju privatne obaveze.
Dzematlija
Mozda je Krunic otisao da bi zavrsio neki transfer kao sto je bio slucaj sa Sanicaninom. A falit ce repki, pa ne igra skoro niko od ovih malo jacih, dokazanih. A i prijateljske koriste da poguraju neke igrace, kao i uvijek. Zato smo iz top 20 spali na 55 mjesto mic po mic.
starmac
MEČ NA RASPRODAJU U NEDELJU.
damir83
Dragi selektore pa po tim okolnostima bolje da ne putujete u obšte. Trebali ste pozvati sve igrače i uigrati ekipu. Ovako niste ništa napravili. Zelim vam puno sreće i uspjeha u budućnosti ! Volim te Bosno i Hercegovino !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.