I Petev na finalu Kupa BiH

Važna utakmica nije mogla proteći bez selektora

I Petev na finalu Kupa BiH

A. Čaušević

Ivaylo Petev je proteklih sedmica bio redovan gost na premijerligaškim utakmicama, a tako će biti i na današnjem finalu Kupa.

Selektora Zmajeva nije želio propustiti utakmicu za trofej između Borca i Sarajeva pa će susret pratiti u društvu Zvjezdana Misimovića. 

Inače, Petevove pripreme s igračima za junske utakmice počinju sutra u trening kampu u Butmiru za kada je zakazan prvi trening.

Bh. reprezentativci će u narednih nekoliko dana boraviti na Ilidži a treninzi će se obavljati u Kampu FK Sarajevo na Butmiru. Planirano je da naš tim sutra u 18.00 sati odradi trening koji će prvih 15 minuta biti otvoren za foto/video snimanje.

"Premda je epidemiološka situacija nešto povoljnija, ipak tokom ovih priprema, neće biti dnevnih medijskih aktivnosti.

NS/FS BiH će obezbijediti preuzimanje fotografija i video materijala preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova", istakli su iz NS BiH.

Petev je danas uputio još jedan naknadni poziv, a radi se o Damiru Sadikoviću koji trenutno nastupa za Cracoviju

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sadiković je u prošlosti nastupao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine za koju ima 10 odigranih susreta.

Podsjećanja radi, Zmajevi će igrati prijateljske duele protiv Crne Gore i Danske. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harcos
Daj Sarajevu pehar i završavaj ovo. Sramota, izađemo sa 5 timom, sklanjamo se ali oni jednostavno ne znaju. Sarajevo definitivno uzima kup jer je stvarno izgleda dogovoreno ali poslije ovog... Borac ima 10x bolju ekipu.
1 8
Kasikara
Komsije bez obzira na rivalstvo nase,bez obzira na nase carkice,broj pehara ..itd Sretno i do pobjede !!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi