Važna utakmica nije mogla proteći bez selektora

I Petev na finalu Kupa BiH

13

Komentari (13)

mido1921
Dobra je stvar što će jedni izgubiti
Handofsibir
Najljepsi detalj na prenosu utakmice je onaj vijadukt autoputa u brdima, utakmica odma osudena na penale
davide.azzurri
Misimovicu gnjido smrdljiva
seibeg
Peljto opet naklonjen Borcu daje žute igračima Sarajeva a Borcu pušta prednost ako neprođe onda faul...fuj mamu ti i gospođu smeće jedno.
Harcos
Daj Sarajevu pehar i završavaj ovo. Sramota, izađemo sa 5 timom, sklanjamo se ali oni jednostavno ne znaju. Sarajevo definitivno uzima kup jer je stvarno izgleda dogovoreno ali poslije ovog... Borac ima 10x bolju ekipu.
Zgembic
Smrad do smrada...
Kasikara
Komsije bez obzira na rivalstvo nase,bez obzira na nase carkice,broj pehara ..itd Sretno i do pobjede !!!
Glava97
GuiliDamou
I Pilav je tu, lutka moja draga, a I Vicina!
enko
Gdje je debelo krme Prolic,bio je na slavlju u b.luci.Pilav blijedo izgleda pred Valjicem,jer je sad Valjic y prednosti i vicina desna ruka.a zna se kako su pilav ,ibro i prolic skinuli sa liste valjica. Otiso ibro,otiso prolic i u odlasku pilav.
Bajernovac
kako to izmisljena korona od jedan puta nema mjera nema maski,,
Arnel925
Miske legenda je tu
Ajax11
Mafija se okupila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.