Barbarić: Ne znam je li bio penal; Pranjić: Pošten rad se mora negdje vratiti

Reakcije nakon drame na Tušnju

Barbarić: Ne znam je li bio penal; Pranjić: Pošten rad se mora negdje vratiti

Haris Zilić

Nevjerovatan duel na Tušnju u 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali su Sloboda i Široki Brijeg. Sloboda je slavila sa 2:1 golom Jusića u 93. minuti susreta.

Nakon meča veliko slavlje Slobode koja je došla do vrijednog trijumfa u borbi za opstanak.

Viđenje ove sjajne utakmice imali su i treneri oba tima.

Prvi je komentar dao trener Ivica Barbarić trener Širokog Brijega.

"Utakmica nezgodna, puna tenzija. Mi smo pravili puno grešaka u duelu. Mi smo im dali taj prvi gol, ne znam je li bio penal", bile su riječi Barbarića koji je dodao:

"Na kraju smo sami sebe pobijedili, imali smo sve u svojim rukama. Čestitam Slobodi na trijumfu i žellim sreću u borbi za opstanak", rekao je strateg tima sa Pecare.

Oglasi

Zatim je komentar dao i Danijel Pranjić trener tuzlanskog tima.

"Moramo biti zadovoljni, mislim da smo bili bolji, na kraju je moglo završiti nesretno po nas. Moram skinuti kapu momcima, vjerovali su do kraja. Bio sam fudbaler, znam koliko je teško ostati pribran.

Trebala nam je pobjeda da ostanemo u životu. Sreća prati hrabre i sreća prati pošten rad. Radimo pošteno i mora se negdje vratiti", rekao je Pranjić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas smo se bacili na glavu i niko ne može prigovoriti na ovu pobjedu. I Široki je došao po tri boda, velika borba, čestitam im na borbi. Nama ostaju dvije utakmice, ali najbitnije je da odlučujemo o sebi.

Sloboda je sada na desetom mjestu sa 32 boda bod više od Tuzla Citya i Leotara koji su u opasnoj zoni.

Top Komentari

Zax
Naravno da nije penal lopovcine sto samo kukate
1 3
789012455
Cist penal !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi