4

Komentari (4)

Sajaga
Ja sam slusao oca kroz cijeli zivot,ali me ipak novac iskvario. Tako je i njegov sin odrasla osoba i ne umanjuje Ivicinu velicinu.
Momak
Tako je to uvijek. Tesko je da se potrefi da sin bude velicina kao otac. Vidimo to i kod Osima, a ista stvar je i kod Izetbegovica
Sarbit2019
Bravo Ivice dobro si rekao veliki novac unistava fudbal zato si ti naucio Amawa da uzme kokuzni klub bez novaca.Bravo za principe.Amaw se poslje ove izjave odrice i kamate na kamatu+kamata na interkularnu kamatu + kamata na godisnju kamatu + glavnica.
pjanke.sa
Ej majke mi ja sada da prokomentarisem isto. Ivici svaka cast ali sta mu sin radi, totalno pobije Ivicine rijeci. Bas se intervju oko igranja za male pare uklapa sada u Zeljinu situaciju....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.