Ivica Osim posjetio novu zgradu Fudbalskog saveza BiH

Počasni predsjednik

Ivica Osim posjetio novu zgradu Fudbalskog saveza BiH

Počasni predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Ivica Osim posjetio je jučer novu zgradu Fudbalskog saveza BiH.

Osim je proveo vrijeme u ugodnom razgovoru sa članovima rukovodstva Saveza i izrazio zadovoljstvo uslovima koje ima administracija NS/FS BiH u novoj poslovnoj zgradi.

Podsjetimo, naš savez je vrata nove zgrade otvorio 21. novembra, a Osim nije bio u stanju da prisustvuje tom događaju.

Treba reći i to da su čelnici Fudbalskog saveza bili vrlo sretni zbog posjete legendarnog trenera koji je ovim potezom još jednom pokazao da je velika podrška bh. fudbalu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

Top Komentari

gumenakita
Za mene jedan od najvecih ambasadora nase zemlje,predobar covjek,treba da bude primjer svima pa ne razumojem da ga se cesto njega i porodicu napada,Zivio ti meni komsija jos dugo godina.
22 7
Dr.Speplic
Moralna gromada dosla da posavjetuje lopove kako bi bili jos uspjesniji u svojim rabotama
4 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi