Ivo Ištuk novi trener Čelika

Zeničani dobili novog trenera

Ivo Ištuk novi trener Čelika

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika dobili su danas novog šefa stručnog štaba. Radi se o iskusnom stručnjaku Ivi Ištuku, koji će ne klupi zeničkog tima zamijeniti Kemala Alispahića.

Tim iz Zenice je loše ušao u sezonu. Nakon devet kola Čelik je u zoni ispadanja, a pred meč proteklog kola s Vitezom, ekipu je napustio Kemal Alispahić.

Rukovodstvo kluba s Bilinog polja dalo se u potragu za novim trenerom, a odlučeno je da to bude Ivo Ištuk.

Ovaj 62-godišnji stručnjak iza sebe ima bogatu trenersku karijeru, a ovo će mu biti treći put da sjeda na klupu čelika.

Njegovi pomoćnici će biti Almir Tolja, koji će biti trener golmana, a za video analizu i kondicionu opremu biće zadužen Admir Kozlić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predstavljanje novog šefa stručnog štaba biće obavljeno danas.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi