Trener Čelika nakon poraza od Viteza

Kamberović: Žalosno je kad ti domaća publika psuje dijete

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na stadionu Bilino polje u okviru 9.kola Premijer lige pretrpjeli još jedan poraz na domaćem terenu. Nakon Metalleghea i Širokog Brijega, ekipa Viteza je danas odnijela cijeli plijen iz Zenice.

Zeničani očajno igraju, mnogi igrači nemaju kvalitet za igranje u crno-crvenom dresu, a situacija na tabeli je sve teža i teža. Ovakav start u sezoni Čelik nije nikada imao, tako da se s pravom može konstatovati da ih očekuje grčevita borba za opstanak.

Nakon utakmice tužan i utučen bio je Izudin Kamberović, kojem je provjereno da nakon što je otišao Kemal Alispahić vodi ekipu u današnjoj utakmici.

"Šta možete reći nakon poraza, utakmica puna pritiska i naboja. Rezultatski imperativ je bio očigledan, mi smo u prvom poluvremenu imali dvije šanse preko Brkovića i Salčinovića, oni nisu ništa imali u prvom poluvremenu, ali su u zato u drugom poluvremenu bili dosta bolji od nas,jer mi nismo imali ni poluprilike, a kamo li da šansu napravimo.Čestitam kolegi na pobjedi i nama je grčevita borba za opstanak" ističe Kamberović,

Iako je najmanje kriv za trenutnu situaciju, publika mu je uputila pogrdne riječi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ova ekipa se okupila sedam dana prije početka prvenstva, upitno je kvaliteta igrača. Upitno je ko može nositi ovaj dres, nas 22 igrača ima na raspolaganju,  ovdje možda 12 igrača ima kvalitetu.Pola ih ne može ući na ovaj stadion, a kamo da nosi dres Čelika.Ne znam šta da kažem, kada ti domaća publika psuje dijete i familiju to je žalosno i nemam dalje riječi" kazao je Kamberović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi