Iz Atletica optužuju sudiju da je udario Alvara Moratu
Situacija koja se rijetko viđa na nogometnim terenima

Morata je bio jako ljut nakon ovog poteza glavnog sudije

Iz Atletica optužuju sudiju da je udario Alvara Moratu

S. Pašalić

Atletico Madrid je danas savladao Eibar u gostima sa 1:0.

Ipak, tokom utakmice desila se nesvakidašnja situacija kada je glavni sudija udario igrača Atletica Alvara Moratu po zadnjem dijelu vrata.

"Nikada nisam vidio da je jedan sudija udario igrača po zadnjem dijelu vrata. Ne znam šta će se dogoditi. Baš kao što su igrači nekada radili greške prema sudijama, tako je i ovaj sudija napravio grešku s Alvarom", rekao je igrač Atletica Koke španskoj Marci nakon utakmice.

"Na kraju krajeva svi smo mi ljudi i ako je napravio grešku onda se to mora i pogledati. Ne znam da li će biti kažnjen ili ne, ali to se svakako treba pogledati", dodao je Koke.

Trener Atletica Diego Simeone također je komentarisao ovaj detalj.

"Bio je ljut zbog onoga što se dogodilo", rekao je Simeone o Morati.

"Podsjeća me na vrijeme kada sam to ja uradio sudiji i dobio zabranu od četiri utakmice", dodao je trener Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

e_jbga
Današnji novinari sve pičketine...nije morata rekao pišite svi kako me je udario...nego ovi retardi pičkasti....tipa Ćaušević i sl
1 0
Blueboy
Hahahahaha danasnji fudbaleri sve pickice neke
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi