Jorgandžije žele Insignea, trebaće im duplo više novca nego što su pripremili

Predsjednik Napolija ima cifru u glavi...

Jorgandžije žele Insignea, trebaće im duplo više novca nego što su pripremili

Prema pisanju italijanskog Il Mattina, Atletico Madrid je već stupio u kontakt sa Napolijem, a čelnici Jorgandžija su se raspitivali o potencijalnom transferu Lorenza Insignea.

Atletico je zainteresovan za Insignea i sprema ponudu za kapitena Napolija. Međutim, ako je vjerovati špekulacijama ponuda kakvu na umu imaju čelnici Atletica neće zadovoljiti apetite Napolija.

Navodno je Atletico spreman na ljeto ponuditi 50-55 miliona eura za Insignea, ali prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentiis za svog fudbalera želi stotinjak miliona eura.

Treba istaći da nikakva zvanična ponuda još nije upućena, a tek na prelaznom roku ćemo znati da li su se Atletico i Napoli dogovorili oko cijene.

Insigneov odlazak iz Napolija je sve izvjesniji, s obzirom da je u zadnje vrijeme došlo do tenzija između njega i trenera Ancelottija.

Ancelotti je zamijenio Insignea rano u drugom poluvremenu revanš susreta četvrtfinala Lige Evrope protiv Arsenala, a ofanzivac Napolija nije dobro podnio takvu odluku šefa struke iako je te noći na San Paolu igrao poprilično loše.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Insigne nije želio sjesti na klupu nakon izlaska iz igre, te je kraj utakmice dočekao na nogama. Treba istaći i da su se sa tribina čuli zvižduci na njegov račun.

Jučer je održan sastanak između Insignea i Carla Ancelottija kako bi se tenzije smirile, ali nije poznat epilog istog.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi