Memphis Depay je novi fudbaler Barcelone

Sve je dogovoreno

Memphis Depay je novi fudbaler Barcelone

E. Čaušević

Španski mediji prije nekoliko dana objavili su da je Memphis Depay pristao na uslove koje mu je ponudila Barcelona.

Nakon što je Ronald Koeman preuzeo Barcelonu pojavile su se priče da želi dovesti Depayja iz Lyona. Prije nekoliko dana Mundo Deportivo je objavio da su Barcelona i holandski igrač sve dogovorili, te da se sada čeka samo odgovor Lyona.

Ugledni novinar Fabrizio Romano jutros je u "sitnim" satima objavio da su Barcelona i Lyon sve dogovorili oko Depayja, te da se sada čeka samo zvanična potvrda da je on fudbaler katalonskog kluba.

Depay će s Barcelonom potpisati ugovor do ljeta 2024. godine, a Lyon će od transfera zaraditi ukupno 32 miliona eura.

Barca će odmah platiti 25 miliona eura, dok će pet miliona platiti naredne sezone. Također, francuski klub će kroz razne bonuse inkasirati još oko dva miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Transfer bi trebao biti ozvaničen u narednim danima i očekuje se da Depay čak do kraja ove sedmice bude predstavljen na Camp Nou kao novo pojačanje Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jack28
Ovo im pojacanje? Prekrasno :D
4 7
AmarSahi
Objavite samo kad je zvanično, vi stvarno vjerujete svemu što govori ovaj Fabrizio Romano...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi