Iz Bayerna odlazi pet igrača!

Prenosi Kicker

Iz Bayerna odlazi pet igrača!

Bayern Minhen ovog ljeta namjerava napraviti nekoliko promjena u igračkom kadru. 

Bavarci su odigrali nevjerovatan drugi dio sezone nakon kojeg su se okitili titulama u Bundesligi i Kupu Njemačke. U augustu im slijedi završnica Lige prvaka gdje su, prema mnogim mišljenjima, prvi favoriti.

Nakon toga uprava kluba će napraviti nekoliko promjena kada je u pitanju igrački kadar. Kako prenosi ugledni Kicker, Bavarci će se razići sa petoricom igrača i to: Javijem Martinezom, Svenom Ulreichom, Ivanom Perišićem, Alvarom Odriozolom i Philippeom Coutinhom.

Posljednja trojica su u Bayernu na posudbi iz Intera, Real Madrida i Barcelone. Ni s jednim Bayern nije zadovoljan i svaki će biti poslan nazad.

Jedan od igrača koji bi također mogli otići je Thiago Alcantara. 29-godišnji veznjak ranije se povezivao s transferom u Liverpool, ali pretpostavlja se da Redsi neće kupiti igrača koji ima toliko godina dok ni cijena Bayerna od 35 miliona eura nije mala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sudbina Corentina Tolissona uveliko ovisi o tome šta će se desiti s Alcantarom, pa ako Španac ne ode mogao bi on. Za sada izvještaji kažu kako je Tolisso daleko sigurniji kada je u pitanju ostanak.

Kicker navodi i to ada u Bayernu još nisu završili s kupovinom i do kraja prelaznog roka tražit će desnoig beka i veznjaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
I ljudi sto puta naglasili da su zadovolhni Perisicem, ali Inter nece da spusti cijenu i puno im je to dat za njega u ovoj situaciji. Pa gdje vi vadite informacije samo da mi je to znat
2 4
miki30
Ccccc pa da li vi pratite šta pišete?? Pa koji je ovo put da ste ovo napisali??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije