Zašto se Sane i Salihamidžić još uvijek nisu zvanično rukovali?

Predstavljanje pomjereno

Zašto se Sane i Salihamidžić još uvijek nisu zvanično rukovali?

M. Šljivak

Reprezentativac Njemačke Leroy Sane novo je pojačanje minhenskog Bayerna.

Sjajni 24-godišnji krilni napadač dogovorio je petogodišnji ugovor s Bavarcima u čije redove dolazi iz Manchester Cityja za 45 miliona eura.

Iako je ugovor već potpisan i iako Sane već uveliko trenira u kampu bavarskog velikana, službeno predstavljanje još uvijek nije obavljeno.

Razlog što se Hasan Salihamidžić i Leroy Sane još uvijek nisu rukovali na službenom predstavljanju je sasvim jednostavan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić je, kao i trener Hansi Flick, dobio slobodne dane. Obojica su na godišnjem odmoru i službeno predstavljanje Sanea kao novog igrača Bayerna bit će obavljeno po njihovom povratku naredne sedmice.

Svakako da je Sane veliko pojačanje za Bayern i vidjet ćemo kako će Bayern izgledati s njim kao dodatnom napadačkom opcijom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi