Iz FK Borac u mladu reprezentaciju Srbije

Dejan Bosančić debitovao za Orliće

Iz FK Borac u mladu reprezentaciju Srbije

M. Šljivak

Talentovani fudbaler banjalučkog Borca Dejan Bosančić (21) debitovao je za mladu selekciju Srbije.

Mladi vezista Borca prošle sedmice dobio je poziv novog selektora mlade reprezentacije Srbije Nenada Milovanovića da se pridruži njegovom timu na pripremama u Staroj Pazovi.

Poziv je sa velikim zadovoljstvom i prihvatio, te je nastupio u pripremnom meču protiv Spartaka iz Subotice. Odigrao je drugo poluvrijeme i pružio solidnu igru.

"Ovo je nešto novo za mene, od prvog profesionalnog potpisa pa do poziva za reprezentaciju Srbije U21. Novo iskustvo ali i motiv za još većim trudom i zalaganjem na treninzima", ističe Bosančić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler Borca rođen je 1998. godine, a nastupao je sa dosta uspjeha za banjalučki Željezničar, odakle je ljetos stigao u Borac.

Bh. selektori nisu primijetili ovog fudbalera, pa nije nikakvo čudo što iz svog dvorišta gubimo talentovane fudbalere.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nightcry
navijači će ga primiti skandiranjem prezimena
1 0
zenicaaa
stoji mu prezime
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi