9

Komentari (9)

djetesadrine
Musemic je gospodin za vas,jebem vam mamu cetnicku,ljiljani su nasi
sloboda72
I sudija Elvis Mijić je dio tala .Dozvolio je fudbalerima Sarajeva najoštrije startove i stalno davao prednost Radniku.Premalo je kartona pokazao fudbalerima Sarajeva.Četvrti Sudija je tebao inicirati isključenje Musemića, jer on je savršeno dobro čuo šta je Musemić psovao fudbalerima Radnika. Igrači Radnika su "prebijeni" kao Sloboda 2015.
milivoje
izuzev što Šulenti pustite dva puta za redom
Mr.Balboa
Nema se sta husrefu reci,osim svaka cast,sto covjek brani iskreno svoj klub,a vi iz Bijeljine kada budete igrali protiv Svinjskog,kao sto igrate I ginete protiv Zelje I Sarajeva,tek tada mozete nesto pricati,a ovako apsolutno nista,vec svake godine Svinjski vas reseta na vasem terenu kao da im prodajete bodove,ma gade mi se takvi klubovi....
Edin Merlin
Navijaci vam velicaju ratne zlocince,ne priznajete BiH iako igrate ligu BiH,razvijate cetnicke zastave i ikonografiju,i sta sve vec ne !!! Nakon svega toga vi pricate o nekom vrijedjanju i nepostovanju... Mars stoko,i nadojite se kite !!!!!
siskobn
Kao prvo faco da ti ja odgovorim.Kod nas kad dodjete niko vas ne dira.Cak setate medju rajom i gledaocima.Ja ne znam ko je na Radnikovom stadionu razvio to sto pricas.Ali ratnu zastavu BIH vi razvijate na stadionu.Ja licno kad bi dosao na Kosevo nasla bi se neka budala s provociranjem bio bi i napadnut tako da o tome nema rijeci.Trece Radnik nikad nije prodavao bodove Zrinjski je iz nepostojeceg oenala uzeo titulu i to u 94 minutu i da nije sudija iz Gruda ne bi taj oenal niko sudio.Radnik ne poklanja bodove i najcistija ekioa su.A sad taj tvoj treber potice iz selendre koja je blizu mog grada.On sad prestavlja Sarajevo i kao grad i kao trener.Ako takav covjek predstavlja vas meni ke drago sto ne predstavlja mene i moj grad.To sto miakite da ce na Kosevu svi igrati da cas puste pa kad ne ide onda sranje to nema veze.Ali iakreno pokazali ste ko ste i sta ste i iskreno ja vam se divim.ne zbog toga sto ste jaki i hrabri jer to niste nego zbog toga sto se niceg ne stidite....
K79
Najveći Krkan u PL
Ismet_Hadziosmanovic
Sramota,Husrefe seljacino iz Janje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti