Iz FK Sloboda se očitovali i predložili da se prijava odbaci

Sporni dug prema Enesu Mešanoviću

Iz FK Sloboda se očitovali i predložili da se prijava odbaci · Saznajemo

M. Šljivak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine (NSBiH) zatražio je očitovanje od strane FK Sloboda zbog neisplaćenih obaveza prema nekadašnjem sportskom direktoru kluba Enesu Mešanoviću.

Mešanović potražuje iznos od preko 17.000 KM iz vremena dok je obavljao funkciju sportskog direktora kluba 2009. godine i preko NSBiH je zatražio isplatu od strane tuzlanskog tima.

NSBiH je od Slobode tražio da se očituje po ovom slučaju do 3. decembra, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Tuzlaci su se o ovom slučaju već očitovali.

Tuzlanski tim se smatra da je proces zastario i pozvao se na član 42 disciplinskog pravilnika NSBiH koji propisuje relativni i apsolutni rok zastarjelosti za pokretanje i vođenje postupa, jer je od učinjenog prekršaja proteklo više 12 mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, neslužbeno saznajemo da je Sloboda od NSBiH zatražila da se prijava odbaci, no ostaje nam ipak da vidimo kakvu će odluku donijeti u krovnoj kući bh. fudbala.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
i ti si mesanovicu jedan od onih koji je nabio astronomske dugove o otišao, bolje ti je šuti ne sramoti se !
4 0
Mungos
A znali su Azmirovim ku.r.c.e.m gloginje mlatit!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi