NSBiH traži očitovanje o neisplaćenim obavezama FK Sloboda i NK Čelik

Rok do 3. decembra

NSBiH traži očitovanje o neisplaćenim obavezama FK Sloboda i NK Čelik

M. Šljivak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine (NSBiH) zatražio je očitovanje od strane FK Sloboda i NK Čelik o neisplaćenim obavezama prema bivšim uposlenicima.

Od strane FK Sloboda zatraženo je očitovanje o finansijskom dugu prema bivšem sportskom direktoru Enesu Mešanoviću, koji od kluba sa Tušnja potražuje iznos od 17.645,45 KM.

Tuzlanski tim je dužan da se po navedenom zahtjevu očituje do 3. decembra, a interesantno je da je Mešanović potražuje dugovanja iz 2009. godine.

Također, traži se očitovanje i od NK Čelik vezano za finansijska potražvanja igrača Danijela Rizvanovića u iznosu od 26.000 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao i Sloboda, Čelik će također potrebne papire morati da dostavi do 3. decembra u prostorije NSBiH.

Čelik je veći dio dugovanja prema ovog fudbaleru izvršio, no dokaz o izvršenju obaveza će morati dostaviti u Savez, kako bi se izbjegle nove eventualne sankcije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Rizvanovicu isplaćeno hoce 2 x da naplati sto je bio u Čeliku prije 5 godina pa kakve su ovo prevare u pm
1 1
Samoiskreno
Rizvanovic trazi dug iako je igrao prije 11 godina u Čeliku pa ovo savez ako dopusti treba ih razapeti..ovaj je vec naplatio jednom sta se radi Čeliku ovo je necuveno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi