Iz Intera potvrdili: Održan sastanak sa Maurom Icardijem!
Ishod sastanka je još uvijek nepoznat, te se očekuje da se obje strane oglase. Icardi je navodno rekao da želi kapitensku traku nazad, ali ćemo vidjeti šta će na sve to reći čelnici Intera.

Da li će Icardi ponovo nateren?

Iz Intera potvrdili: Održan sastanak sa Maurom Icardijem!

Esmer Oštraković

Argentinski napadač, Mauro Icardi, već mjesec ne trenira sa ekipom Intera nakon što nije uspio da nađe zajedničku riječ sa upravom kluba.

Nakon svega toga, iz Intera su se čak odlučili i da mu oduzmu kapitensku traku, a njegov odgovor na sve to bila je poruka na društvenim mrežama u kojoj je govorio o svojoj ljubavi prema Interu.

Ipak, nakon dosta natezanja oko svega, iz Intera su danas potvrdili da su Mauro Icardi i Wanda Nara danas imali sastanak sa predstavnikom Intera, kako bi se pronašla najbolja solucija za obje strane.

"Naš generalni menadžer, Beppe Marotta, danas je imao sastanak sa Maurom Icardijem i njegovim agentom", rekli su iz kluba, te su dodali:

"Bio je to jedan jako prijateljski sastanak, koji je za cilj imao pronalazak solucije koja bi odgovarala i nama i Icardiju", stoji u objavi na Twitteru.

Ishod sastanka je još uvijek nepoznat, te se očekuje da se obje strane oglase. Icardi je navodno rekao da želi kapitensku traku nazad, ali ćemo vidjeti šta će na sve to reći čelnici Intera.

Pronašao način da izbjegne obaveze u Interu

Mauro Icardi je odlučio da napravi korak i da završi sezonu već tokom marta. Želi otići na operaciju koljena, a tom operacijom bi definitivno završio sezonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantno je svakako da su pretrage na njegovom koljenu, koje je izvršio Inter, pokazale da nema nikakvih oštećenja. Ipak, Icardi je konstantno tvrdio da je povrijeđen i da ne može nastupati.

U međuvremenu je krenuo i na terapije, a očekuje se da će u narednim danima otputovati u Barcelonu na konsultacije sa specijalistom za operacije koljegana doktorom Cougatom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi