Iz Juventusa otkrili u kakvoj situaciji se nalazi Mario Mandžukić

Stopiran transfer u Katar

Iz Juventusa otkrili u kakvoj situaciji se nalazi Mario Mandžukić

E. Čaušević

Mario Mandžukić još uvijek nije pronašao novi klub iako je jasno da u Juventusu više ne računaju na njega.

Mandžukić već neko vrijeme nije u planovima Maurizija Sarrija koji mu je poručio da može napustiti klub. Prethodnih dana se pisalo da Mandžukić karijeru sigurno nastavlja u Kataru i to u dresu Al Rayyana.

Međutim, odjednom ovaj transfer je stopiran i to navodno nakon što je Mandžukić bio nezadovoljan kada je vidio na kakvim terenima treninra katarski klub.

Italijanski mediji su potvrdili da od trasnfera sada nema ništa, ali Mandžukića želi još nekoliko katarskih klubova. Direktor Juventusa, Fabio Paratici, poručio je da svi trebaju biti strpljivi jer transfer rok u Kataru traje do kraja ovog mjeseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Situacija oko Mandžukića je komplikovana i transfer je trenutno stopiran. Strpite se jer prelazni rok u Kataru traje do 30. septembra. Vidjet ćemo šta će biti u narednim danima. I mi čekamo vijesti oko svega", rekao je Paratici.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi