Iz Juventusa se zvanično oglasili povodom Kolašinca

Marotta o Kolašincu

Iz Juventusa se zvanično oglasili povodom Kolašinca

E. Škorić

Direktor Juventusa Beppe Marotta potvrdio je kako je Sead Kolašinac jedna od opcija Stare dame.

Kolašinac ima ugovor do kraja tekuće sezone i to je jedan od razloga zašto je naš reprezentativac tražena roba među evropskim velikanima.

Juventusu je potreban lijevi bek i rukovodstvo torinske momčadi razmišlja o dovođenju Kolašinca, a to je potvrdio i čovjek koji se bavi transferima u klubu iz Torina, Beppe Marotta.

"Kolašinac nam se dopada, želimo ga i on je naša opcija", rekao je Marotta za Rai Sport prije utakmice Juventusa i Atalante u Kupu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je dobra opcija, obzirom da mu ističe ugovor na ljeto. Međutim, prate ga i drugi timovi. Procjenjujemo ideju oko njegovog potpisivanja. No, vidjet ćemo šta će biti, dodao je Marotta.

Navodno dosta stvari zavisi i od iskusnog Patricea Evre, koji još nije siguran ostaje li u Juventusu. Ukoliko ostane, onda Juve neće do ljeta tražiti beka, mada nikad se ne zna. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi