Iz Juventusa večeras potvrdili trenera za narednu sezonu!

Neće biti promjenu

Iz Juventusa večeras potvrdili trenera za narednu sezonu!

E. Škorić

Sportski direktor Juventusa otklonio je sve dileme oko budućnosti Maurizija Sarrija.

Prije derbija Juventus - Lazio, koji se večeras igra u Torinu, Paratici je kazao da Sarri definitivno ostaje trener naredne sezone, bez obzira kako se ova sezona okončala.

Time je završio sve glasine o Sarrijevom odlasku i dolasku nekoga poput Maxa Allegrija ili Mauricija Pochettina.

"Bez sumnje, Sarri će sljedeće sezone biti trener Juventusa", poručio je, ali nije mogao potvrditi da li će Ronaldo igrati u Torinu naredne sezone, mada je istakao da vjeruje da će biti dio tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje je li Juventus spreman da napadne i trofej Lige prvaka, Paratici je istakao da je sada u fokusu samo meč sa gostima iz Rima.

"Naš je cilj pobijediti Lazio, pokušati osvojiti Scudetto, nema prije i poslije. O Ligi prvaka razmišljat ćemo nakon 2. avgusta, opušteno i željno igrati sve utakmice ", rekao je Paratici večeras.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Koliko penala panirate za sljedeću sezonu?
4 4
ISTINA
Velika,velika greška je Sarri.Biće kasno poslije ali nema ništa od Juvea u LP ni iduće godine sa njim.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi