Iz komšiluka poručuju: Nemoguće je da se igra u naredna dva do tri mjeseca

Svi su na neočekivanom odmoru

Iz komšiluka poručuju: Nemoguće je da se igra u naredna dva do tri mjeseca

Samir Mlaćo

Nogomet spava i u Hrvatskoj.

Broj zaraženih od koronavirusa je iz dana u dan u porastu, a jasno je da nema ni plana kada bi se prvenstva mogla nastaviti.

Klubovi i ne razmišljaju o tome, skoro su se pa 'predali', te se okreću narednoj sezoni.

Tako je i u 1. HNL. Direktor Inter Zaprešića Branko Ljaljak u razgovoru za Sportske novosti ističe da su problemi već sada veliki. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Tko god misli i očekuje da bi se ovo prvenstvo moglo odigrati u sljedeća dva-tri mjeseca, taj je veliki naivac! Pa to je nemoguće, pogledajte što se događa u našem okruženju... U Italiji je već mjesec dana stanje sve lošije, a kod nas ono najgore nije ni počelo. Uostalom, nije li i ministar Vili Beroš rekao da se tek u lipnju ili srpnju očekuje smirivanje situacije, ta je izjava plod zaključaka utemeljenih na osnovi iskustava iz svih dijelova svijeta. I onda bismo svi morali razmišljati u tom smjeru, bit ćemo sretni budemo li u ljeto mogli iznova početi s aktivnostima. To je, nažalost, naša stvarnost i nikakvo se čudo neće dogoditi", kazao je Ljaljak.

Ista situacija je i u Premijer ligi BiH, a niko ne zna da li će ova sezona biti završena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi