Iz Madrida konačno dolaze i neke pozitivne informacije o Joviću

Oporavio se od povrede

Iz Madrida konačno dolaze i neke pozitivne informacije o Joviću

Pozitivne vijesti dolaze iz Madrida kada je u pitanju Luka Jović. 

Napadač Real Madrida oporavio se od povrede i počeo je opet trenirati s ekipom.

Podsjetimo, on je povrijeđen još od vremena karantina pa je propustio sve utakmice od povratka fudbala u La Ligi. Real je za to vrijeme upisao pet pobjeda i vratio lidersku poziciju na tabeli.

Povratak Jovića je svakako pozitivna stvar i za trenera Zinedina Zidana koji će tako u posljednjih šest kola šampionata imati opciju više u napadu.

Real naredni meč igra na Alfredo Di Stefano stadionu protiv Getafea, a Marca piše kako bi Jović mogao biti u konkurenciji za susret.

Osim Srbijanca, od povrede se oporavio i Lucas Vazquez koji bi također trebao biti spreman za meč.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi inače imaju dva boda više od Barcelone i smiju si dozvoliti jedan kiks u posljednjih šest kola jer imaju bolji međusobni duel protiv Katalonaca.

Kada je riječ o Joviću, za njega je dosadašnji dio sezone bio potpuno za zaborav jer je uspio da upiše samo dva gola u svim takmičenjima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi