SN: Olmo u Milanu, otkriveni svi detalji

Španac na San Siru?a

SN: Olmo u Milanu, otkriveni svi detalji

E. Škorić

Sportske novosti tvrde da Dani Olmo odlzi u Milan za 30 miliona eura.

Španski reprezentativac već se neko vrijeme spominje sa evropskim velikanima, ali Sportske novosti već tri dana pišu o njegovom transferu na San Siro. Navodno je Zvonimir Boban dogovorio kupovinu fantastičnog ofanzivnog veznog, a Sportske novosti donse i konkretne detalje posla.

Naime, u zagrebačkom listu piše da će Milan platiti Dinamu odmah 20 miliona eura, a dodatnih pet bi Dinamo dobio kroz bonuse, dok bi preostali dio bio postotak od budućeg transfera.

Dani bi s Milanom potpisao na pet godina, a godišnje bi zarađivao 2,5 miliona eura. Podsjećamo, Dinamo je Olmu nudio novi petogodišnji ugovor s 1,5 miliona eura godišnjom zaradom, ali je Španac to odbio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dinamo nema običaj da staje na put svojim igračima i ponio se džentlmenski i prema Olmu, koji danas neće biti starter u meču protiv Lokomotive, valjda jer se čeka njegov transfer u Italiju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi