Iz OFK Gradina jasno poručili: Nećemo biti dio vašeg cirkusa!
On je već u ranoj fazi utakmice svirao dva penala za Čelić, i isključio gostujućeg golmana, te je podijelio četiri žuta kartona gostujućim igračima.

Nakon prekida u Čeliću

Iz OFK Gradina jasno poručili: Nećemo biti dio vašeg cirkusa!

E. Oštraković

Jučerašnja utakmica između Čelića i Gradine iz Srebrenika prekinuta je nakon drugog dosuđenog jedanaesterca za domaće.

Gostujući igrači prekinuli su utakmicu nezadovoljni suđenjem glavnog arbitra Juraja Kovčića.

On je već u ranoj fazi utakmice svirao dva penala za Čelić, i isključio gostujućeg golmana, te je podijelio četiri žuta kartona gostujućim igračima.

Nakon svih dešavanja iz Gradine su se oglasili putem zvanične Facebook stranice, a njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

"NEĆEMO BITI DIO VAŠEG CIRKUSA!

Fudbaleri Gradine odlučili su napustiti utakmicu a sramotno suđenje trojke Kovčić - Ćulap - Maskaljević danas je prešlo svaku mjeru i granicu normalnosti!

Glavni sudac i pomoćnici danas su faulove nad našim igračima pretvarali u penale te žute i crvene kartone kontra plavih za najveću sramotu u bh. fudbalu!

Nakon što su kriminalci počeli gasiti najzdraviju fudbalsku priču nastalu u Mostaru, sada je gase i u Srebreniku!

Takođe se pitamo da li je slučajnost da je zabrana prisustva gledaocima stigla upravo 24h pred susret u Čeliću i zbog čega se onda 14 policajaca nalazilo na stadionu, ako se utakmica već igrala pred praznim tribinama.

Napomenimo da je našem kamermanu onemogućeno i zabranjeno snimanje utakmice od strane domaćina!

Pozivamo navijače našeg kluba da podrže ove momke u subotu i da ponovo napunimo stadion! Svi za plave", stoji u saoptšenju na zvaničnoj Facebook stranici OFK Gradina.

Također objavljen je i video prekida utakmice, kao i video drugog penala koji je dosuđen za domaću ekipu nakon koga je utakmica i prekinuta.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Top Komentari

Boki
Ovo je vise neizdrzivo nije ni cudo sto su nam stadioni prazni
2 0
Dena33
Pratio rerezentaciju i u Portugalu, Briselu, Istanbulu, itd itd. Sada javno kazem. Sve najgore zrlim i reprezentaciji i lopovima iz Saveza.. mrš stoko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi