Navijač Gradine na krovu, Srebreničani imaju posebnu poruku za ljutog rivala

Pred derbi u Banovićima

Navijač Gradine na krovu, Srebreničani imaju posebnu poruku za ljutog rivala

E. Čaušević

Velika drama viđena je danas na utakmici 22. kola Druge lige FBiH - Sjever između NK Čelić i OFK Gradina.

Naime, utakmica u Čeliću je prekinuta nešto prije kraja prvog poluvremena kada su gostujući igrači krenuli na sudiju ove utakmice nezadovoljni njegovim odlukama.

Neki fudbaleri Gradine su se željeli i obračunati sa arbitrom koji je svirao penal za Čelić nekoliko trenutaka prije, ali je sve prošlo bez većeg incidenta.

Ubrzo nakon toga je susret prekinut i danas se neće završiti. Poznato je da se Gradina bori za prvo mjesto i ulazak u Prvu ligu FBiH s ekipom Budućnosti iz Banovića.

Na Facebook stranici kluba iz Srebrenika objavljeno je da je navijačima Gradine bilo zabranjeno ući danas na stadion, a jedan od navijača čak je s krova obližnjeg objekta gledao ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Poručili su da će biti organizovani i besplatni autobusi za utakmicu sezone koja se 27. aprila igra uz Banovićima između Budućnosti i Gradine koja će vjerovatno odlučiti borbu za prvo mjesto.

Top Komentari

Boki
Cirkus od domacina sramota da se tako ponasaju cirkus od sudenja sta drugo jedina ekipa koja igra srcem i neplaca sudenje sramotno sta rade gradini
0 0
jasmin1989
Nije bilo samo navijacima iz Srebrenika vec i domacinima koji imaju kaznu igranja utakmice bez publike.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi