Iz Rijeke demantovali da je Kvržić teže povrijeđen
Kvržić je igrao protiv Italije, ali je propustio meč protiv Lihtenštajna

Navode da bi se uskoro trebao vratiti na teren

Iz Rijeke demantovali da je Kvržić teže povrijeđen

S. Pašalić

Zoran Kvržić je u petak igrao u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine u meču protiv Italije, ali nakon toga nije otputovao u Lihtenštajn.

Igrač Rijeke je zadobio povredu, a prve prognoze nisu bile optimistične pa se pisalo i da bi mogao čak propustiti ostatak sezone, ali čini se da vijesti ipak nisu toliko loše.

Naime, sportski direktor Rijeke, Ivan Mance, je za 24sata. hr izjavio kako bh. reprezentativac ipak nije teže povrijeđen, te da bi se uskoro trebao vratiti na teren.

"Kvržić će tokom ove sedmice obaviti još neke ljekarske preglede, ali po svemu sudeći povreda koljena s terena će ga udaljiti na sedmicu-dvije, a ne na nekoliko mjeseci", rekao je Mance.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nedavno je Kvržić sa još tri igrača odstranjen iz prvog tima Rijeke nakon debakla protiv Dinama, ali je nakon razgovora sa Ivanom Manceom i Srećkom Juričićem vraćen ponovo u ekipu, a Mance nije želio otkrivati kakve je sankcije imao 31-godišnji igrač tokom tog perioda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi