Zmajevi na putu za Lihtenštajn, otpao još jedan fudbaler

Sutra završavaju kvalifikacije

Zmajevi na putu za Lihtenštajn, otpao još jedan fudbaler

A. Čaušević

Fudbalska A reprezentacija BiH će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završiti sutra gostovanjem kod Lihtenštajna. 

Zmajevi su čarter letom otputovali iz Sarajeva u Cirih, a do utakmice će biti smješteni u St. Gallenu.

Susret će se igrati na Rheinpark stadionu u Vaduzu gdje će bh. reprezentativci večeras od 20 sati obaviti službeni trening. Press-konferencija je zakazana za pola sata ranije.

Robert Prosinečki je jučer ostao bez Luke Menala i Miralema Pjanića, dok je u međuvremenu otpao i Zoran Kvržić pa i fudbaler Rijeke neće biti u konkurenciji za susret.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Selektor Zmajeva je nakon poraza od Italije najavio da će protiv Lihtenštajna priliku dati igračima sa slabijom minutažom pa će biti interesantno u kojem sastavu će bh. reprezentacija igrati posljednji meč kvalifikacija.

Početak sutrašnje utakmice je zakazan za 20:45, a UEFA je odlučila da meč sude turski arbitri na čelu sa Halisom Ozkahyjom.

Promo

Top Komentari

Cibre
Decko pametno odradio, izmislio povredu, nase Bosnje ga napale, i sad ima alibi da ne igra vise za nas. MI SMO S****DA NISTA SE NE ULAZE U SPORT, SVE JE BILO HO RUK, JEDNOSTAVNO CESTITAT KOMSIJAMA NA VELIKIM USPJESIMA JER OVO KOE NAS VISE NEMA SMISLA POMIRITI SE DA SMO U SVEMU LOSI I ONO MALO STO IMAMO DOBRO, PLJUJEMO, HEBEMO, ZNACI MI SMO TAKVI NE ZNAMO CIJENIT. JA SAM PESIMISTA ZA NAS SPORT.
14 3
konjnakvadrat
Luka Menalo, svima jasno sta se radi, lopovcine, Begicu ovco, sram vas bilo
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi