Iz Rome poručili: Ništa od popusta za Schicka

U Leipzigu razočarani

Iz Rome poručili: Ništa od popusta za Schicka

Esmer Oštraković

Kako javljaju njemački mediji ekipa Leipziga je spremna otkupiti Patrika Shicka iz Rome, ali nikako da se dogovore oko novca.

Roma neće ni da čuje za manje novca od 29 miliona eura, dok iz Leipziga nude 25 miliona eura, te traže od Rome popust od 4 miliona eura.

Ipak, iz Rome su poručili kako će Leipzig morati ispoštovati dogovor i platiti 29 miliona eura ili će se Shick vratiti u njihov klub nakon što mu istekne posudba.

Shick je ove sezone postigao sedam golova u 16 odigranih utakmica za ekipu Leipziga, što je bilo dovoljno da ih ubijedi da otkupe njegov ugovor od Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da vidimo da li će se dva kluba na kraju uspjeti dogovoriti, te gdje će Shick igrati naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi