Iz svog džepa će plaćati navijačima ako ne dovede Xavija: "To vam obećavam"

Borba za mjesto predsjednika Barcelone

Iz svog džepa će plaćati navijačima ako ne dovede Xavija: "To vam obećavam"

E. Čaušević

U januaru će u Barceloni biti itekako "pakleno" jer će klub dobiti novog predsjednika.

Josep Maria Bartomeu je prije dva mjeseca podnio ostavku zbog lavine kritika koje je dobio zbog načina na koji vodi klub, a sada će Barcelona konačno dobiti novog predsjednika.

Predsjednički izbori će biti održani 24. januara, a jasno je da će najveću borbu za ovu poziciju voditi Joan Laporta i Victor Font. Obojica su dala određena obećanja u svojoj kampanji, a navijači više žele da to bude Laporta jer je ranije na sjajan način vodio klub.

No, Font neće tako lako odustati od izbora i vjeruje da na kraju može biti predsjednik. Obećao je da će prvo dovesti Xavija za novog trenera, a dao je obećanje i šta će uraditi ukoliko legendarni Xavi ne dođe u katalonski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Xavi Hernandez će doći u Barcelonu ako ja pobijedim na izborima. Ukoliko ne dođe onda obećavam da ću svim navijačima koji su članovi kluba iz svog džepa platiti sezonske ulaznice", rekao je Font.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi