Iz Torina poručuju: Nije bilo ponuda za Belottija
Foto: EPA

Predsjednik Torina odgovorio na špekulacije

Iz Torina poručuju: Nije bilo ponuda za Belottija

Predsjednik Torina, Urbano Cairo, je demantovao ifnormaciju da su Milan i PSG kontaktirali ovaj klub u želji da ostvare transfer napadača Torina, Belottija.

Andrea Belotti se, prema tvrdnjama uglednih svjetskih medija, već duže vremena nalazi na meti Milana, PSG-a i Manchester Uniteda, a njegova otkupna klauzula u Torinu iznosi 100 miliona eura.

"Sa Belottijem svo vezani do 2021. godine. Važno je da on ostane sretan, a nadam se da sada jeste", istakao je predsjednik Torina, te nastavio:

"Nije bilo nakakvog kontakta sa Milanom, ali ni sa Paris Saint-Germainom, to su sve novinarske priče."

Urbano Cairo je u razgovoru sa Tuttomercatom odbacio i mogućnost povratka Joea Harta u klub.

Naime, Hart je proetklu sezonu proveo na golu Torina kao posuđeni igrač Manchester Cityja, ali u italijanskom klubu nemaju namjeru otkupiti njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da nema nikakve šanse da ga ponovo vidimo na Granati. To je završena priča", izjavio je Cairo, a zatim i prokomentarisao špekulacije oko mogućeg dovođenja golmana PSG-a Salvatorea Sirigua:

"Što se tiče Sirigua, još ćemo vidjeti. Ne želim pričati o igračima koji nisu naši."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi