Iz Turske ga 'protjerali', Beckham mu pruža utočište

Sturridge sve bliže Miamiju

Iz Turske ga 'protjerali', Beckham mu pruža utočište

E. Škorić

Engleski napadač Daniel Sturridge blizu je prelaska u klub kojim upravlja David Beckham.

Sturridge, bivši napadač Chelseaja i Liverpoola, bio je umiješan u kladioničarski skandal zbog čega je suspendovan iz turskog Trabzonspora iako je na 15 mečeva u tom timu zabio sedam golova.

S njim je početkom marta Trabzonspor prekinuo saradnju, ali suspenzija mu uskoro ističe i spreman je da krene prema MLS ligi.

Nekoliko klubova se bori za njegov potpis, ali čini se da bi karijeru mogao nastaviti u Inter Miamiju, novom MLS timu na čijem čelu je Sturridgeov nekadašnji kolega iz engleske reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sturridge je karijeru počeo u Manchester Cityju i najveći dio iste proveo je u Engleskoj, da bi posljednji period boravio u Turskoj, a sada kao 30-godišnjak očito je spreman i za nove izazove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi