Iz Tuzla Cityja provociraju Borac objavom nakon meča

Dosta bure donio je meč na Tušnju

Iz Tuzla Cityja provociraju Borac objavom nakon meča

S. Mlaćo
Sinoć su u derbiju snage odmjerili nogometaši Tuzle City i Borca.

Banjalučani su poveli golom sa 11 metara Stojana Vranješa, da bi domaći izjednačili golom Mehidića.

Husref Musemić, šef struke Tuzle City, bio je razočaran nakon meča. Kritike su se odnosile na glavnog sudiju Musa Matea iz Čitluka te njegove pomoćnike Juru Musu (Čitluk) i Borisa Dujmovića (Mostar).

"Ja imam 60 godina i dugo sam ovdje. Ne tražim neko opravdanje, ali ovo nema smisla više. Fudbal treba da se igra i u budućnosti, ali zaista ne znam koja je svrha. Žao mi je momaka. Imaju oni porodice. Šta god dodatno da kažem bilo bi suvišno", rekao je Musemić.

U Tuzli City su nakon meča nastavili sa 'provokacijama'. Na službenoj facebook stranici su tako naveli da je strijelac za njihov tim bio Mehidić, dok su strijelca za goste nazvali “penal“.

[facebook]https://www.facebook.com/FudbalskiKlubTuzlaCity/photos/a.2803911913010539/4556424307759282[/facebook]

Izazvalo je to dosta komentara u navedenom postu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ova dva tima odigrala su meč i prije par dana, a i tada je Borac postigao gol iz penala. I tada su im Tuzlaci posvetili zanimljivu objavu.

[facebook]https://www.facebook.com/FudbalskiKlubTuzlaCity/photos/a.2803911913010539/4544050588996654/[/facebook]

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kladionicar_iz_mira
FK Penal Banja Luka
20 1
Tz_Niko75
Ove godine mora Zrinjski bit prvak. Sve se namjesta tako. Sramota. City je bio bolji u obje tekme i opet penal. Dosadili su vise, sto ne probaju druge fore...
12 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi