18

Komentari (18)

Convict
Tjeraj gamad iz Zenice fol igraci na baklavu i gemist rade dobro je Prosinecki reko baklava igraci.
user1679304057
Tako je neka idu u Banha Luku neka Evropa vidi ko su rs ovci
Ne bi bila losa ideja pozvati jos nekog igraca iz mlade reprezentacije, mozda Tarik Muharemović-a, Ivan Basic se je nametnuo svojim igrama kao igrac malde reprezentacije, to bi mozda mogao i Tarik Muharemovic, trebalo bi odigrati jednu ili dvije prijateljske utakmice prije 21 Marta 2024 godine i definitivno napraviti kostur reprezentacije za Baraz.
FahrudinKonjHodzic
u turbe na hurmasice
FahrudinKonjHodzic
ukraina ce u finale a nasi u turbe
Daj malo optimizma, ako tako budu razmisljali i igraci reprezentacije BiH kao sto razmisljaju i navijaci onda smo naje..bali, ako i Dzeko dodje u reprezentaciji i ne bude igrao kako treba, neka ga Savo Milosevic odmah mijenja, nama ne trebaju umisljene zvijezde na terenu, ako je zaista zvijezda neka to i dokaze na terenu. Formacija 5 - 3 - 2 u spicu Tabakovic - Dzeko (Demirovic), ili treba mozda igrati u onoj formaciji kada smo sa Ukrajinom u Ukrajini igrali 1:1, dakle u toj formaciji, zaboravio sam koja je to formacija bila, naravno podrazumijeva se ne moraju igrati svi isti igraci, koji su onda igrali, ja bih takodje pozvao i Begovica, tako da bi golmani bili Sehic i Begovic. Treba razmisljati pozitivno Islandjani su mala nacija ima ih preko 300 hiljada pa razmisljaju pozitivno a nas ima 4 miliona u BiH i odmah smo se unaprijed predali. Razmisljati dobro i pozitivno, ginuti na terenu i dobro se pripremiti za baraz, igrati maksimalno od prve do zadnje minute i rezultati ce doci, baraz nam je jedinstvena prilika da odemo u Evropu, mi nemamo sta da izgubimo, kad je Albanija ide u Evropu vec drugi put, onda i mi mozemo sada. IDEMO ZMAJEVI EVROPA 2024, bit cemo ucesnici uz nasu fanaticnu volju i uz nas fnatizam koji pomijera sve granice.
user1647539682
De bolan ima 4 miliona nema sad vise od 2,5 miliona eto ne znas ni koliko ti drzava ima stanivnika a govorio bi kakl treba da igraju...
user1647539682 - Imala je 4 miliona prije rata, ne mogu svake godine pratiti koliko ih ima, jer stalno napustaju BiH, jer narod iz BiH misli da je u tudjoj avliji - drzavi trava bolja i zelenija. Drzi se teme, tema je sport - fudbal i 2,5 miliona je masala za Island koji ma preko 300 hiljada stanovnika i opet su optimisti, u BiH je naveca bolest zove se pesimizam, bilo da je sport, zivot uopste ili bilo sta, kukati a ne nadati se, i zlagati se za bilo sta, to je najlakse, eto to je karakteristicno za Bosnu, sa takvim stavom u startu nema tu nikakve srece.
daske06
Zenica rupetina stolice se samo odvaljuju gore od gras buseva
Convict
Papci kao ti su ih i razvalili i oni fanatikosi seljacka dijaspora misle da je sve u parama. Treba vam dozivotno zabranit pric Zenici.
hz_033
Znaci pusalgin, mi na grbavici nismo se sa loptom kako teba sastali niti kad pobijedili, lol
user1675926959
Znaju oni da na Grbavici idu radovi na tribini pa znaju da ništa od finala
Drakula
COME ON UKRAJINA!!
user1690451104
Nece nasi ni doc do Grbavice,nasa realnost je izgubit odmah u prvoj
Ajax11
Nije problem Grbavica, neče se tamo ništa igrati- znaju to oni . Ispadamo več u Zenici , zato su je izabrali
sloboda2
Nisu trebali ni birati za eventualno finale...polufinale je kraj
user1679304057
BiH - Ukrajina nek ih Vico vodi ako ima damu u Banja Luku nek igraju pa neka Dzeko , Pjanic , Kolasinac ….. video kada bude himna BiH kako se ponasa rs publika i neka Evropa vidi koji su to primitiv.i
RealMCF
Jel ima većeg primit*vca od tebe?! Toliko si bolestan, a kompleksi su ti neizlječivi!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.