Izbačen iz sastava jer se naljutio što ne može sjesti u autobusu gdje on želi

Klub ga kaznio

Izbačen iz sastava jer se naljutio što ne može sjesti u autobusu gdje on želi

E. Čaušević

Fudbaleri Club Bruggea igraju večeras u gostima protiv Borussije Dortmund meč četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

U prošlom okršaju ovih ekipa koji se igrao prije tri sedmice Dortmund je slavio u gostima ubjedljivih 3:0.

Brugge nakon tri kola ima četiri boda što je jako dobar učinak. U prvom kolu pobijedili su Zenit sa 2:1, a junak je bio Emmanuel Dennis koji je postigao odlučujući pogodak.

Upravo se Dennis našao u centru pažnje pred večerašnji okršaj jer je odstranjen iz ekipe zbog kršenja klupske discipline, a to je uradio na zaista bizaran način.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, on je bio bijesan što u autobusu pred polazak za Dortmund nije mogao sjesti na mjesto na koje on želi, te je izjurio iz autobusa. Iz kluba su odlučili da ga kazne zbog tog ponašanja i uklone iz ekipe za susret protiv Dortmunda.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
crnac...
1 4
Penderinos
Znam taj osjećaj kad je zadnji "široki" sic zauzet a ti naumio s drugovima praviti havariju
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi