Pitanja je mnogo, a odgovora malo

Izbjegava li Begić sastanak sa Prosinečkim?

13

Komentari (13)

Emir
E Miske kretenu jedan na sta si spao da budes pudlica nekog giliptera Begica....
balunv
Njih dvojica su u sprezi
Adnanos
Ovdje znaci neko laze. Bez karaktera znaci. Hrvati su izbacili onog svog prije baraza a ni blizu nije pravijo ovakve pehove.
SeoRusilac
Begic i Robi bjeze od odgovornosti
Ljacmu1
Nema šanse da se plasira ovakva ekipa i s ovim trenerom. Lakše je bilo biti drugi u najslabijoj grupi nego dobit jedne ili druge Irce koji su sve ono što ekipa Bosne nije: solidni, srčani i organizirani.
Horde
Nek je vama dobro, **** Premier Ligu i reprezentaciju. U neku ruku bi volio da se ne ode na Euro da ostanu bez miliona ;)
Manijak87
Ovog puta nema 'baustelaca' da srede problem. Pametni, digli ruke. Bas me interesuje ko ce.
nijepoznat
fbigoal
Ovaj Begić stvarno misli da u BiH žive majmuni, sad fol on nije odgovoran za talove u repki i postavljanje Prosinečkog nego tamo neki nepismeni Kajtaz.
DamirT
Begic je najveci kancer saveza.Napolje sugo!!!
Bulle
Oni ce sjest dogovorit se i opet ce biti isto, nista se tu promijeniti nece, ukrades milion das 50 milja uslova dvije godine i ko da nista nije bilo....ista ****a u policiji, sudu, tuzilastvu, savezu sve uvezano ..
Mungos
Begiću kopile lopovsko!
Sikter2027
Najveci krivac i najveca mafija, begicev savez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.