Izbjegava li Begić sastanak sa Prosinečkim?

Pitanja je mnogo, a odgovora malo

Izbjegava li Begić sastanak sa Prosinečkim?

S. Mlaćo

Ove sedmice bi trebalo biti poznato da li će Robert Prosinečki i u baražu voditi našu nogometnu reprezentaciju.

Prosinečki je prije par dana u razgovoru za SportSport.ba kazao da će se u utorak sastati sa predsjednikom Saveza Elvedinom Begićem i da će tda sve biti jasnije.

"Nismo razgovarali jučer, razgovarat ćemo u utorak i tada će sve biti jasno", kazao je Prosinečki za SportSport.ba.

Na naše pitanje ima li želju ostati i voditi našu selekciju u play offu, on kaže:

"Hajde da sačekamo utorak pa ću vam sve reći".

Begić je u razgovoru za Mondo demantavao sam sastanak sa selektorom.

"To je prazna priča da ćemo se sastati sutra. Nismo ni dosad nasamo sastajali tako često, a pogotovo ne po ovim pitanjima“, kazao je Begić.

Sve bi ipak trebalo biti jasnije u ovoj sedmici. Rad Prosinečkog će analizirati Zvjezdan Misimović, Dušan Bajević i Sead Kajtaz, te Munir Talović.

"Oni moraju prvo sjesti ove sedmice, razgovarati i napraviti svoje analize i viđenje situacije. Po mojim saznanjima to bi moglo biti već u srijedu. Poslije toga idemo na Izvršni odbor", dodao je Begić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prvi čovjek našeg Saveza nije se javljao na naše pozive po ko zna koji put pa smo tako ostali uskraćena za mnoga pitanja u teškim danima za bh. nogomet. Pored A, i omladinske selekcije bilježe loše rezultate, dok je klupski nogomet uzdrmala afera 'Var'.

Podsjetimo, naš državni tim će u polufinalu play offa za plasman na Euro igrati na domaćem terenu protiv Sjeverne Irske, a žrijebom odlučeno je da ćemo i eventualni finalni meč igrati na domaćem terenu. Na taj način naša selekcija dobila je zlatnu priliku da se plasira na Euro, vidjet ćemo hoće li je i iskoristiti.

Promo

Top Komentari

Sikter2027
Najveci krivac i najveca mafija, begicev savez
13 1
Mungos
Begiću kopile lopovsko!
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi