13

Komentari (13)

rabodimis
Da se glasa o kakvom novom nozu u ledja BiH-a onaj smrad begic bi bio prvi na sjednjci.. Pola mu familije u fudbalu pola u Sipi pa nek laje drzava, mogu ga svi za ku*ac povuc..
Vienner
Drzava nam je zadnja u svemu nazalost
Vrana
Nije drzava kriva, nego ljudi kao ti, sto samo kukaju! Ako si ti uvijek zadnji, nisu i drugi tako! Trazi sebi drugu zemlju!
sedmoglavi
Drug moj oni to i hoce, da dovedu sve u stanje kolapsa pa onda daj sta das. Daj samo najbolje, ne mijenja se selektor kao carape.
Vrana
Bravo begicu, samo bojkotirat budalin rad!
Tas14
Begiću tko si ti? Napolje!
tbboy77
Šta Begić izvodi koji k?
tbboy77
Jasno je meni to, ali šta se on sad pravi, nek dođe i nek glasa protiv. Svakako treba savez skroz rasformirati, čim je po nacionalnom ključu to ne valja ništa.
Vrana
Zna on da njegovo glasovanje nebi vrijedilo nista!pa nece da igra tu prljavu igru, il on glasao il ne glasao, bit ce kako ce biti!a vi svi ste smijesni bogami
GuiliDamou
@Boss reformiro je to Begic prije par mjeseci, opcepoznata stvar, da bi on mogao izabrati selektora by the way. Spahic je predlozio Barbareza(jer su haveri i vjeruju jedan drugom) ali bez ikakve osnove na zalost (nikad nigdje nije odradio ni sa kim niti jedan jedini trening)! E sad posto vrsni poznavaoci fudbala komentarisu sve i svasta ovde na ovom portalu, vjerovatno zive u uvjerenju da je trenerski posao jos uvjek na nivou “baci loptu i udri na dva gola”, na takav nacin i ja mogu bit selektor, realno...
GuiliDamou
@tbboy77 pa kako legendo da dodje!? Pa prodo je srbima izbor za selektora da oni za uzvrat dignu ruku za promjenu statuta i njega proglase pocasnim predsjednikom, kako sad da ih gleda u oci i da ih izradi???
Mevliino
Nema od tog ništa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.