Vruć doček za Hajrovića na aerodromu, stigla i novčana kazna, klub u bodovnom minusu

Grčki mediji donose detalje

Vruć doček za Hajrovića na aerodromu, stigla i novčana kazna, klub u bodovnom minusu

A. Čaušević

Izet Hajrović je ljetos napustio Dinamo i postao novi fudbaler Arisa. 

Na startu nove sezone grčkog prvenstva Aris djeluje loše, a nakon dvije utakmice ekipa iz Soluna je i dalje bez pobjede.

U drugom kolu Aris je gostovao Ionikosu. Upisan je poraz s minimalnih 1:0, a Hajrović je na terenu proveo posljednjih 20-ak minuta.

Prilikom dolaska u Solun Hajrović i društvo su imali vruć doček od oko 50-ak ljutih i razočaranih navijača Arisa.

"Vjerujemo u vas i podržavamo vas, ali probudite se. Pobijediti Panathinaikos i ne pružajte više onakve partije", poručili su navijači igračima Arisa.

Potražite više informacija na temu Super League:

Osim navijača, ljut je bio i prvi čovjek kluba Theodoros Karypidis koji je nakon izrekao žetoke novčane kazne igračima i stručnom štabu.

Inače, Aris je u novu sezonu ušao sa -6 bodova, a u prvom kolu protiv Krete je bilo 0:0, tako da je ekipa iz Soluna trenutno na -5 bodova.

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj ce ostati upamcen samo po onom golu protiv Slovacke i po tome sto ima zenu rospiju sa smijesnim imenom koja ga oguli ko bananu.
9 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi