"Izgubi i Real od Levantea, pa zašto ne bi i Liverpool od nas?"

Vezista Zvezde optimista

"Izgubi i Real od Levantea, pa zašto ne bi i Liverpool od nas?"

Vezni fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić optimista je pred sutrašnji susret njegovog tima protiv Liverpoola.

Iako su Zvezdu mnogi otpisali i prije početka meča na Anfieldu, Čaušić ipak razmišlja optimistično i kaže da je u fudbalu sve moguće.

"Real izgubi od Levantea, izgubi i Barcelona, pa zašto ne bi i Liverpool? Bitno je da budemo agresivni i da dobro stojimo na terenu. To je način na koji treba da im se suprostavimo. Čeka nas velika utakmica, a na nama je da budemo najbolji što možemo. Ne trebamo se plašiti već odigrati bez straha, sa puno trke i presinga", poručio je ovaj vezni fudbaler.

Podsjetimo, susret Liveropoola i Zvezde je na rasporedu sutra od 21.00 sati na Anfieldu u Liverpoolu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adde
Da..Real Levante razlika 1-2 klase...Razlika Lfc i Cz 3-4 klase....
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi