Zvezda upala u probleme pred težak meč na Anfieldu
Marko Marin je strijelac jedinog Zvezdinog gola u Ligi prvaka do sada (PSG - Crvena zvezda 6:1)

Milojević na mukama uoči Liverpoola

Zvezda upala u probleme pred težak meč na Anfieldu

Nakon teškog gostovanja PSG-u, Crvenoj zvezdi u 3. kolu grupe C predstoji možda još teži zadatak - meč sa Liverpoolom na Anfieldu.

Zvezda je svakako ogroman autsajder pred pomenuti meč, a lako bi se moglo desiti da upadnu u još težu situaciju zbog iznenadnih problema sa dvojicom fudbalera.

Prema pisanju medija iz Srbije, pod velikim upitnikom za meč sa Liverpoolom je Marko Marin, za kojeg kažu da je ove sezone najbolji fudbaler kluba.

Marin nije trenirao na posljednjem treningu u Beogradu pred put u Englesku, a više o njegovom stanju će se znati na dan utakmice tj. u srijedu. Bivši njemački reprezentativac nije igrao ni na posljednja dva Zvezdina duela u ligi i Kupu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trener Zvezde Vladan Milojević još uvijek ne zna hoće li moći računati na kapitena Vujadina Savića, koji je rovit baš kao i još nekoliko fudbalera beogradskog kluba.

Utakmica Liverpoola i Crvene zvezde igra se u srijedu s početkom u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi