Izjave nakon utakmica postale su komične: Reakcija igrača Leipziga je nevjerovatna

Poulsen "tražio" sagovornika

Izjave nakon utakmica postale su komične: Reakcija igrača Leipziga je nevjerovatna

E. Škorić

U subotu su poslije dva mjeseca pauze igrani mečevi njemačke Bundeslige.

Zbog pandemije koronavirusa, publika nije mogla doći na stadion, dok su prisustvo pored samih aktera utakmice imali još redari, delegacije timova i pojedine novinarske kuće.

Davanje izjava nakon utakmica je prava komedija. Kamermani su na desetak metara od trenera i igrača, dok novinari pitanja postavljaju i sa veće udaljenosti, odnosno iz novinarskih loža.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Reakcija nogometaša Leipziga nakon remija s Freiburgom (1:1) postala je pravi hit. Dok je davao izjavu, morao je bukvalno da se dere i da traži svog sagovornika po tribini.

Yussuf Poulsen (Leipzig) long distance post match interview from r/soccer

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi