Kicker je "zavirio" gdje mogu rijetki: Kako izgledaju pisaori na bundesligaškim stadionima?

Mora se paziti na sve

Kicker je "zavirio" gdje mogu rijetki: Kako izgledaju pisaori na bundesligaškim stadionima?

Admin Čaušević

S obzirom na pedantnost i predanost poslu nekako se moglo i naslutiti da će Njemačka biti prva od razvijenih evropskih zemalja gdje će se nastaviti fudbal. 

Cvajta i Bundesliga su se nastavile danas, ali u potpuno drugačijem okruženju i mnoštovom protokola koji se moraju ispoštovati da bi se spriječila zaraza koronavirusom.

Ugledni Kicker je objavio fotografiju kako izgledaju toaleti na bundesligaškim stadionima u vrijeme dok još traje pandemija te se mora držati distanca.

Naime, na svaki drugi pisoar je nalijepljenja traka kao znak da nisu za upotrebu. Još jedan dokaz da su u Njemačkoj obratili pažnju i na svaki detalj te da ništa nisu prepustili slučaju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kako u većini životnih sfera Nijemci su još jednom "izdali" odgovarajući recept, zadatak ostalih je da ga prepišu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi