Izlazna vrata za Joea Harta
Šok za šokom za iskusnog golmana (Foto: EPA)

West Ham mijenja golmane

Izlazna vrata za Joea Harta

M. Šljivak

Joe Hart (31) u narednoj sezoni će potražiti novi klub.

Kako navode engleski mediji, ekipa West Hama je odlučila promijeniti golmane za narednu sezonu, pa će Joe Hart i Španac Adrian na kraju ove sezone napustiti klub.

Hart je ovu sezonu proveo na posudbi u West Hamu iz Manchester Cityja. Očekivalo se da će mu Čekićari ponuditi ugovor, ali to se na kraju neće dogoditi.

Pred početak nove sezone iskusni golman će se ponovo staviti na raspolaganje menadžeru Građana Pepu Guardioli, ali je izvjesno da će 31-godišnji golman biti prodat jer nije miljenik španskog stručnjaka.

Također, Adrian će napustiti klub nakon pet godina među Čekićarima, a klub će krenuti u potragu za novim rješenjima na golmanskim pozicijama.

Neočekivani raskid sa West Hamom nije sve što bi moglo pogoditi Harta. Vrlo je moguće da će i ostati bez mjesta u reprezentaciji Engleske za Svjetsko prvenstvo čime bi njegova reprezentativna karijera vjerovatno bila gotova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hart je ove sezone na golu londonskog tima stajao u 23 utakmice i primio je 42 gola, a sa druge strane Adrian je na 18 utakmica primio 26 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Izlazna vamo ulazna negdje drugo. Ne brinem ja za njega
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi