Iznenađenje u Pireju: Olympiakos iznenada smijenio trenera

Nova promjena na klupi

Iznenađenje u Pireju: Olympiakos iznenada smijenio trenera

Grčki velikan Olympiakos je na startu 2018. godine napravio pomalo neočekivan potez.

Klub iz Pireja se zahvalio dosadašnjem treneru Takisu Lemonisu na saradnji i uručio mu otkaz, te krenuo u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Ovo ne bi bilo toliko zanimljivo da Lemonis nije već drugi trener koji je dobio otkaz u Olympiakosu ove sezone. Podsjetimo, prvi je 'nastradao' Besnik Hasi koji je smijenjen još početkom sezone zbog loših rezultata.

Olympiakos nakon prve sezone u Grčkoj zauzima prvo mjesto na tabeli sa 32 boda, jednim više od AEK-a i PAOK-a stoga razlaz sa Lemonisom predstavlja još veće iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Super League:

Iz Olympiakosa su poručili i to da će dosadašnjem treneru ponuditi neku drugu funkciju u klubu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi