Iznenađenje za sve: Berardi produžio ugovor sa Sassuolom

Ponikao u ovom klubu

Iznenađenje za sve: Berardi produžio ugovor sa Sassuolom

E. Čaušević

Domenico Berardi je u prvih osam kola italijanske Serije A još jednom pokazao da se radi o sjajnom igraču.

Berardi je u dosadašnjem dijelu Serije A postigao čak šest golova i upisao je dvije asistencije, te je trenutno drugi strijelac lige. Jasno je da je Berardi najbolji igrač Sassuola, te mnogi vjeruju da je davno stasao da igra u nekom većem klubu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je ponikao u dresu Sassuola, klub je u dvije godine s Juventusom dijelio vlasništvo nad njegovim ugovorom. No, Stara dama ga nikad nije dovela u svoje redove što je čini se bila greška.

Iako mnogi misle da je vrijeme da napusti Sassuolo i pređe u neki veći klub očito da Berardi ne dijeli to mišljenje. Naime, on je danas produžio ugovor sa Sassuolom do ljeta 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Berardi je u dresu Sassuola odigrao 236 utakmica, te je postigao 80 golova i upisao je 51 asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti